Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با بیان اینکه تاکنون 39 هزار و 792 نفر از مردم زلزله‌زده کرمانشاه توسط تیم سلامت روان غربالگری شده‌اند، گفت: ۵۸۷۵ نفر دچار علائم استرس و عوارض روانی گزارش شده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، علی اسدی در خصوص جدیدترین وضعیت ارائه خدمات سلامت روان در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گفت: به طور کلی از ابتدای حادثه، ۴۰ نفر روانشناس در قالب ۲۰ تیم در مناطق زلزله‌زده مستقر شده‌اند و افراد زلزله‌زده را غربالگری و شناسایی می‌کنند و برای آنها طبق پروتکل کشوری خدمات سلامت روان را ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون شش کارگاه آموزشی برای ۲۳۶ نفر روانشناس و روانپزشک برگزار کرده‌ایم، تا افرادی که مایل هستند بتوانند در فیلد خدمت کنند. در این راستا نیز ۲ کارگاه در استان کرمانشاه و ۴ کارگاه نیز در شهر تهران برگزار شده است.

اسدی ادامه داد: از زمانی که مصدومان زلزله در بیمارستان‌ها بستری شدند، حدود ۸۰ روانشناس خدمات سلامت روان به آنها ارائه دادند و ۴۰۰ مصدومی که به بیمارستان‌های تهران، همدان و البرز منتقل شدند، تحت این مشاوره‌ها قرار گرفتند.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: تا تاریخ ۱۰ دی ماه، حدود 39 هزار و 792 نفر از مردم زلزله‌زده کرمانشاه توسط تیم سلامت روان غربالگری شدند که از این تعداد، 32 هزار و 147 نفر در مناطق شهری و ۷۶۴۵ نفر در مناطق زلزله‌زده زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: از مجموع 39 هزار و 792 نفری که غربالگری شدند، تعداد ۵۸۷۵ نفر دچار علائم استرس و عوارض روانی پس از حادثه هستند که باید خدمات روانشناسی دریافت کنند که از این تعداد ۴۳۸۲ نفر در مناطق شهری و ۱۴۹۳ نفر در مناطق روستایی هستند.

وی تصریح کرد: برای ۵۸۷۵ نفری که دچار علائم استرس شدید هستند، باید خدمات روانشناسی ارائه می‌دادیم که ۵۷۴۱ نفر این خدمات را دریافت کرده‌اند.

اسدی گفت: در مجموع نیز ۱۲۸ نفر شناسایی شدند که نیازمند خدمات فوری روانپزشکی بودند، البته این افراد قبل از حادثه نیز دچار علائم و اختلالات روانپزشکی بودند و بعداز حادثه، آسیب جدی‌تری دیدند که به روانپزشکان مستقر در منطقه ارجاع داده شدند و تحت درمان‌های دارویی روانپزشکی قرار گرفتند.

وی افزود: از مجموع افرادی که تحت غربالگری قرار گرفتند، تعداد ۳۶۸۵ نفر هم نیازمند خدمات مددکاری هستند که شناسایی شده و به سازمان‌هایی نظیر بهزیستی و کمیته امداد و غیره معرفی می‌شوند.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت تاکید کرد: افرادی که علائم شدید اختلالات روانپزشکی دارند، درحال حاضر تحت مراقبت‌های سلامت روان قرار دارند و وضعیت آنها توسط کارشناسان سلامت روان به صورت تلفنی و حضوری پیگیری می‌شود. بنابراین تمام افرادی که علائم شدید دارند، بعداز اینکه در شرایط مناسب روانی قرار گیرند، ترخیص شده و از طریق تیم سلامت روان مراقبت‌ها پیگیری می‌شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۶۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران

به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی محمدی افزود: با تقویت و فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه ۱۹ اردیهشت تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه شاهد رگبار باران، رعد و برق و صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید و کاهش دما در همه مناطق استان خواهیم بود.

محمدی افزود: آب‌گرفتگی معابر و احتمال جاری شدن روان آب، افزایش حجم آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، لغزندگی جاده‌ها، ریزش سنگ، کاهش دید و اختلال در تردد محورهای کوهستانی و احتمال آسیب به سازه‌های کم مقاوم از تبعات این سامانه خواهد بود.

وی گفت: رانندگان هنگام تردد در جاده‌های استان بویژه در محورهای کوهستانی و در هنگام شب، ضمن رعایت نکات ایمنی با کسب اطلاعات از مسیر و با احتیاط کامل رانندگی کنند.

محمدی افزود: در این مدت کوهنوردان و طبیعت گردان از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی و تردد و برپایی چادر و اقامت در فضاهای باز جدا خودداری کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به پیش بینی مواج شدن دریای خزر از قایقرانی، ماهیگیری و انجام ورزش‌های آبی در این مدت جدا خودداری کنند.

محمدی گفت: دامداران، دام‌های خود را به دور از حاشیه رودخانه‌ها، دهانه مسیل‌ها، نقاط مرتفع، فضای باز و در مناطق امن نگهداری کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری مازندران افزود: صاحبان سالن‌های پرورش گل و گیاه و پرورش دام و طیور نسبت به آماده سازی سیستم‌های گرمایشی و تنظیم دما و استحکام سالن‌ها تدابیر و اقدام احتیاطی لازم را انجام دهند.

محمدی گفت: شهرداران در این مدت نسبت به پاکسازی جوی‌ها و کانال‌های هدایت آب‌های سطحی و نیز بازدید و مقاوم سازی داربست‌ها، سازه‌های موقت، تابلوها و بیلیبوردهای تبلیغاتی سطح شهرها اقدام کنند.

وی افزود: نیروهای خدماتی و امدادی استان با تمام قوا و تجهیزات آماده خدمات رسانی در صورت وقوع سیلاب هستند.

کد خبر 6099690

دیگر خبرها

  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه