Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی اسدی درخصوص جدیدترین وضعیت ارائه خدمات سلامت روان در مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: به طورکلی از ابتدای حادثه، 40 نفر روانشناس در قالب 20 تیم در مناطق زلزله زده مستقر شده اند و افراد زلزله زده را غربالگری و شناسایی می کنند و برای آنها طبق پروتکل کشوری خدمات سلامت روان را ارائه می دهند.

وی افزود: تاکنون 6 کارگاه آموزشی برای 236 نفر روانشناس و روانپزشک برگزار کرده ایم، تا افرادی که مایل هستند، بتوانند در فیلد خدمت کنند، و در این راستا نیز 2 کارگاه در استان کرمانشاه و 4 کارگاه نیز در شهر تهران برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسدی ادامه داد: از زمانی که مصدومان زلزله در بیمارستان ها بستری شدند، حدود 80 روانشناس خدمات سلامت روان به آنها ارائه دادند و 400 مصدومی که به بیمارستان های تهران، همدان و البرز منتقل شدند، تحت این مشاوره ها قرار گرفتند.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و سلامت روان وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر تا تاریخ 10 دی ماه، حدود 39792 نفر از مردم زلزله زده کرمانشاه توسط تیم سلامت روان غربالگری شدند که از این تعداد، 32147 نفر در مناطق شهری و 7645 نفر در مناطق زلزله زده زندگی می کنند.

وی ادامه داد: از مجموع 39792 نفری که غربالگری شدند، تعداد 5875 نفر دچار علائم استرس و عوارض روانی پس از حادثه هستند که باید خدمات روانشناسی دریافت کنند که از این تعداد 4382 نفر در مناطق شهری و 1493 نفر در مناطق روستایی هستند.

وی تصریح کرد: برای 5875 نفری که دچار علائم استرس شدید هستند، باید خدمات روانشناسی ارائه می دادیم، که 5741 نفر این خدمات را دریافت کرده اند.
اسدی گفت: در مجموع نیز 128 نفر شناسایی شدند که نیازمند خدمات فوری روانپزشکی بودند، البته این افراد قبل از حادثه نیز دچار علائم و اختلالات روانپزشکی بودند و بعداز حادثه، آسیب جدی تری دیدند که به روانپزشکان مستقر در منطقه ارجاع داده شدند و تحت درمان های دارویی روانپزشکی قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع افرادی که تحت غربالگری قرار گرفتند، تعداد 3685 نفر هم نیازمند خدمات مددکاری هستند که شناسایی شده و به سازمان هایی نظیر بهزیستی و کمیته امداد و غیره معرفی می شوند.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و سلامت روان وزارت بهداشت تاکید کرد: افرادی که علائم شدید اختلالات روانپزشکی دارند، درحال حاضر تحت مراقبت های سلامت روان قرار دارند و وضعیت آنها توسط کارشناسان سلامت روان به صورت تلفنی و حضوری پیگیری می شود، بنابراین تمام افرادی که علائم شدید دارند، بعداز اینکه در شرایط مناسب روانی قرار بگیرند، ترخیص شده و از طریق تیم سلامت روان مراقبت ها پیگیری می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۲۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ زهرا سیدمعلمی گفت: پویش سلامت دهان و دندان با هدف آگاهی رسانی در خصوص­ اهمیت و نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه مردم برگزار شده است.
او افزود: در طی این پویش با انجام آگاهی رسانه‌ای، مردم در ارتباط با سلامت دهان و دندان با وظایف خود آشنا می‌شوند، افزایش سواد سلامت مردم در این زمینه هدف ما است.
سیدمعلمی ادامه داد: این پویش سه روزه است و روز نخست سلامت دهان دریچه سلامت نامیده شده چراکه ناحیه دهان می‌تواند یک دریچه‌ای برای سلامتی کل بدن و حتی سلامت روح و روان مشخص شود و ایفای نقش کند.
روز دوم پویش اختصاص دارد به کودکان، عموماً در مدارس حضور پیدا می‌کنیم و این آگاهی‌ها برای دانش آموزان انجام می‌شود و روز سوم آگاهی رسانی برای مسئولان و سایر سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی است که وظیفه و مسئولیت خود را در رابطه با سلامت دهان و دندان بدانند.
دانشگاه‌های کل کشور در قسمت معاونت‌های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت، دندانپزشکان و دانشکده‌های دندانپزشکی حتی بخشی از دندانپزشکان بخش خصوصی در این آگاهی رسانی همراه شدند و در طی این سه روز قرار است از طریق برنامه‌ها و پوستر‌ها و مطالبی که تهیه شده به مردم اطلاع رسانی شود.
۳ هزار و ۴۰۰ مر کز خدمات جامع سلامتی در سطح کشور آماده پذیرایی و خدمت رسانی به مردم در زمینه خدمات دندانپزشکی هستند.

دیگر خبرها

  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • پوسیدگی دندان شایع‌ترین بیماری بشر/ به طور میانگین هر کودک ۱۲ ساله ایرانی ۲ دندان پوسیده دارد
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان